JCI Training Weekend

Un cap de setmana de formació per joves que en el seu entorn personal, professional o associatiu necessiten desenvolupar les seves habilitats i explotar el seu potencial per tirar endavant els seus projectes.

Es farà una formació teorico-pràctica on s’hi desenvoluparan conferències, seminaris i activitats de teamworking. Treballarem l’oratòria, la gestió de projectes, la ressolució de conflictes, el debat, i el lideratge, entre altres competències.

Aquesta experiència formativa et donarà coneixements i competències que aplicaràs en el lideratge associatiu, professional i personal a l’hora de desenvolupar un projecte o tasca.
Al Alberg Santa Maria del Mar (Xanascat) de Coma-ruga. Enllaç Google Maps. Bones comunicacions amb cotxe i proximitat a l’Estació de Sant Vicenç de Calders

El JCI Training Weekend es desenvoluparà del 30 de setembre al 1 d’octubre. L’arribadà serà divendres a les 18h i acabarem diumenge sobre les 16h

Tot el cap de setmana té un preu de 60€ amb TOT inclòs: esmorzar, dinar i sopar, la formació, dues samarretes i l’allotjament.